reklam
reklam
38,1834 %0.54
43,6758 %0.44
4.084,70 % 0,52
84.504,21 %0.454
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Oda Başkanları Toplandı

Oda Başkanları Toplandı

Haberleri

Amasya merkez ve ilçelerinde bulunan Ziraat Odaları Başkanları Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fiyat açıklanmasının ardından toplandı.
Amasya Ziraat Odası Başkanı Mustafa Cebeci başkanlığında gerçekleştirilen Ziraat Odaları İl Koordinasyon toplantısında TMO tarafından açıklanan fiyatın kabul edilemeyeceği acilen de güncellenmesi gerektiği dile getirildi.
Toplantı sonunda verilen bilgide, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve İlgili Bakanlıklarımızdan biz üreticiler olarak fiyatların ve fark ödemesi desteklerinin arttırılarak tekrar yayınlanmasını, ürün bedellerinin ve fark ödemesinin ürün tesliminden hemen sonra yapılmasını talep ediyoruz. Toprak Mahsulleri Ofisine de 2 yıldır çiftçimizin ürününü aldığı için bu güzel çalışması için de teşekkür ediyoruz. Açıklanan alım fiyatının da bir an önce güncellenmesini talep ediyoruz” denildi.
Toplantıya Merzifon Ziraat Odası Başkanı Erkan Aktaş, Gümüşhacıköy Ziraat Odası Başkanı Sadık Çolak, Taşova Ziraat Odası Başkanı Hasan Dikmen, Göynücek Ziraat Odası Başkanı Erdoğan Bayburtlu ve Amasya Ziraat Odası Başkanı Mustafa Cebeci katıldı.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *