Amasya İl Müftülüğü emekli personeli için iftar programı düzenledi.
İftar programına İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müşaviri Suat Okuyan, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emekli personel katıldı.
İftar öncesi okunan Kur'an-ı Kerim sonrasında konuşma yapan İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, “Başkanlığımız bünyesinde din hizmeti sunan ve vefat eden din görevlilerine Allah’tan rahmet dileyerek, “Bugün burada emekli olmuş din görevlilerimizi bir arada görmek bizleri son derece mutlu etti. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Emekli personelin uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve din-i mübini İslam’a hizmet ettiğini belirten Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müşaviri Suat Okuyan ise, bu hizmetin öneminin kelimelerle, cümlelerle ifade etmenin mümkün olmadığını kaydetti.
İftar akabinde İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müşaviri Suat Okuyan ve misafirler Büyükağa Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet ettiler.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *