reklam
reklam
37,9982 %-0.44
43,6195 %-0.61
4.060,69 % -0,93
84.977,13 %0.674
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Bakan, Ramazan'ın İlk Haftasında Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Bakan, Ramazan'ın İlk Haftasında Vatandaşlarla İftar Sofrasında Buluştu

Amasya Valisi Önder Bakan, Ramazan'ın ilk haftasında toplumun farklı kesimleriyle iftar sofralarında buluşarak birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.

Haberleri

Amasya Valisi Önder Bakan, mübarek Ramazan-ı Şerif ayının ilk haftasında toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek iftar programlarına katıldı. Eşi Elif Bakan ile birlikte düzenlenen iftar sofralarında iş insanlarından esnafa, gençlerden emekçilere, kadınlardan büyüklerimize kadar birçok vatandaşla buluştu.
Düzenlenen programlarda, AK Parti Amasya Milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Çakıroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Adalet Komisyonu Başkanı Ömer Yoldaş, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ve diğer protokol üyeleri de yer aldı.
Geleneksel Top Atışı ile Başladı
Ramazan ayının ilk gününde Harşena Kalesi’nden yapılan geleneksel top atışı sonrasında iftar programına katılan Vali Önder Bakan, ardından Merzifon Organize Sanayi Bölgesi’nde firma sahipleri ve çalışanlarla buluştu. Ramazan’ın bereketini ve manevi iklimini paylaşmak adına Vali Bakan, 65 yıllık hayat arkadaşları Bahriye Teyze ve Gökçe Amca ile iftar yaptı, Büyükağa Medresesi’nde “Değerlerimize Yolculuk Projesi” kapsamında hükümlülerle bir araya geldi. Ayrıca, Amasya Gençlik Merkezi’nde gençlerle, Sarıyar Köyü’nde vatandaşlarla, Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanlarıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarla ve Suluova’da esnafla iftar programlarına katıldı.
"Ramazan, Birlik ve Beraberliğin Sembolüdür"
İftar programlarında Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu vurgulayan Vali Önder Bakan, şu sözleri dile getirdi:
"Bu mübarek ayda akrabalarımızla, dostlarımızla ve toplumun tüm kesimleriyle aynı sofrada buluşmanın huzurunu yaşıyoruz. Zengin-fakir ayrımı yapmadan birlik olmanın, kardeşlik duygularını pekiştirmenin en güzel zamanı Ramazan’dır."
Vali Bakan, Ramazan-ı Şerif’in sevgi, hoşgörü, merhamet ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı bir dönem olduğunu belirterek, bu kutsal ayın İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulundu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programları, yapılan duaların ardından sona erdi.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *