AK Parti, 8. Olağan Büyük Kongresi’ni, çetin hava koşullarına rağmen Türkiye’nin dört bir yanından ve Amasya’nın her köşesinden gelen teşkilat mensuplarının büyük katılımıyla gerçekleştirdi. Kongre, AK Parti’ye yakışır bir şekilde, yoğun coşku ve birlik ruhu içinde tamamlandı.
Teşkilatlardan Yoğun Katılım
Zorlu hava şartlarına rağmen AK Parti teşkilatları, Ankara Spor Salonu’ndaki kongreye akın etti. Partililer, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kongrede, partinin yeni yönetim kadrosu belirlenirken, AK Parti’nin geleceğe yönelik yol haritası da şekillendi.
"Nice Başarılara İmza Atacağız"
Kongrenin ardından AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun, AK Parti teşkilatlarının her zaman olduğu gibi güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceği vurguladı. “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Türkiye İçin Yeni Hedefler
Kongrenin ardından AK Parti Amasya İl Başkanı Galip Uzun AK Parti’nin millet ve ülke için daha büyük hizmetler üretmeye devam edeceğini belirterek, kongrenin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.
AK Parti 8. Olağan Büyük Kongresi, güçlü teşkilat yapısı, birlik ve beraberlik ruhu ile önümüzdeki süreçte de çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğinin mesajını verdi.
8. Olağan Kongresine Başkan Av. Galip Uzun’un yanı sıra AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Hasan Çilez, AK Parti Amasya İlçe Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik, AK Parti Amasya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aşık da katılım sağladı.

