Özellikle kuraklığın kendini iyice gösterdiği günümüzde suyun önemi bir kez daha ortaya çıkarken, bununla ilgili çalışmalarda devam ediyor.
AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, 100. Yıl Göleti Besleme Kanalı Projesi ile 750 lt/sn debili sulama kanalının inşa edilerek 2 bin hektar alanın sulamaya açılmasının planlandığını söyledi.
AK Parti İlçe Başkanı Kuzucu, her zaman üretimin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Merzifon 100. Yıl Göleti Besleme Kanalı Yenileme Projesi ile 750 lt/sn debili sulama kanalı inşaa edilerek 2000 hektar alanın sulamaya açılması planlanmaktadır.
Şehrimize kazandırdığımız 7.754.388 TL Değerindeki 3 sulama projesi ilimize, çiftçilerimize bereketli ve hayırlı olsun.
Tarımın, üreticinin, çiftçinin dostu olarak bizler her zaman üretimin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.