reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.443,93 %-0.432
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Tarımsal Üretimin Planlanması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Tarımsal Üretimin Planlanması Teknik Komite Toplantısı Yapıldı

Haberleri

Tarımsal Üretimin Planlanması Teknik Komite toplantısı Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Gürol Çetin’in koordinatörlüğünde yapıldı.

Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplanı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan, S.S Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Ayten Çöl, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Cebeci, İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdür Vekili Sercan Özler, Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde görevli Dr. Fatih Kebeli, Tarımsal Üretim Planlama birimi katıldı.

Toplantıda 14 Eylül 2023 tarihli ve 32309 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Tarımsal Üretim Planlaması Hakkında Yönetmelik” ile 15 Eylül 2023 tarihli ve 32310 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Sözleşmeli Üretimin Usul ve Esasları” hakkında bilgilendirme yapılırken, Amasya’da yapılacak bitkisel üretim planı için ön değerlendirmelerde bulunuldu.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *