reklam
reklam
38,2604 %0.12
43,7451 %-0.77
4.170,45 % -0,93
90.899,23 %4.978
AMASYA
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Kaşla göz arasında hırsızlık: Anahtarı üzerinde unutulan arabayı böyle çaldı

Kaşla göz arasında hırsızlık: Anahtarı üzerinde unutulan arabayı böyle çaldı

Başakşehir'de 4 gün önce satın alınan aracın anahtarını kontakta bırakarak markete giden bir şahıs, geri döndüğünde otomobilin çalındığını gördü. Şüphelinin anahtarı fark ederek, aracı çaldığı hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberleri

Başakşehir'de 4 gün önce satın alınan aracın anahtarını kontakta bırakarak markete giden bir şahıs, geri döndüğünde otomobilin çalındığını gördü. Şüphelinin anahtarı fark ederek, aracı çaldığı hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Başakşehir Şahintepe'de meydana geldi. İddiaya göre, Bahar Duran isimli araç sahibinin eşi, bir marketin önünde durdu. Anahtarı kontakta unutarak araçtan inen Duran, markete girdi. Marketten çıktığında, aracı park ettiği yerde bulamayan Duran, çalındığını anlayarak polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çalınmadan 4 gün önce alındığı öğrenilen, 6 gündür de kayıp olan aracın bulunması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Öte yandan, hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Görüntüde, bir şüphelinin aracın üzerindeki anahtarı fark ettiği daha sonra da araca binerek uzaklaştığı ve sokağın başına giderek kendisini bekleyen arkadaşlarını da araca aldığı görülüyor.

"Herkes dikkatli olsun, biz yandık kimse yanmasın"

Duran ailesinin yeni aldıkları araçlarının çalınma anlarını anlatan Bahar Duran, "Çok kötü bir olaydı. Eşim su almak için markete geldiğinde, çocuklar araçta anahtarı unutulduğunu fark etmiş, araca binip gitmişler. Zaten arabanın etrafında birkaç tur atmışlar. Araca biniyorlar, 50 metre ileride 2 kişi daha biniyor arabaya ve uzaklaşıyorlar. Biz şikayetçi olduk ama henüz bir haber yok. Bize ulaşanlar oldu, para istediler ve arabayı getireceklerini söylediler ama biz dolandırıcı olduklarını düşündük ve polise bildirdik. Herkes dikkatli olsun, biz yandık kimse yanmasın. Bizim aracımız 4 günlüktü, yeni almıştık. kameralar çalışmıyormuş" şeklinde konuştu.

 

Kaşla göz arasında hırsızlık: Anahtarı üzerinde unutulan arabayı böyle çaldı 1
1 / 3
Kaşla göz arasında hırsızlık: Anahtarı üzerinde unutulan arabayı böyle çaldı 2
2 / 3
Kaşla göz arasında hırsızlık: Anahtarı üzerinde unutulan arabayı böyle çaldı 3
3 / 3
KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *