reklam
reklam
38,1261 %0.1
43,4026 %0.82
4.003,01 % 1,21
83.379,14 %-1.69
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL 47 Günlük Siyasi Yasağı Dolan Belediye Başkanı Şahiner Görevine Döndü

47 Günlük Siyasi Yasağı Dolan Belediye Başkanı Şahiner Görevine Döndü

Mahkeme tarafından 47 gün siyasi yasak getirilen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, tekrar görevinin başına döndü.

Haberleri

Mahkeme tarafından 47 gün siyasi yasak getirilen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, tekrar görevinin başına döndü.

Mahkeme kararı ile görevinden uzaklaştırılan Abdulkadir Şahiner'in yerine Başkan yardımcısı Bahri Sezen vekalet etmişti. 47 gün sonra tekrar görevinin başına dönen Başkan Şahiner, muhalefet belediyesi olması nedeniyle bunların başına geldiğini ifade etti.

9 yıllık Belediye Başkanlığı görevi boyunca 145 soruşturma, 22 mahkeme geçirdiğini savunan Başkan Şahiner, "Allah'a çok şükür hepsinden tertemiz, alnımızın akıyla çıktık" dedi.

Bu siyasi kararlar, hiçbir zaman bizi hizmet etmekten alı koyamayacak, mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir diyen Başkan Şahiner, "47 gün boyunca hizmetlerimiz aksamadan devam etti. Bu süre zarfında yokluğumu aratmayan başta Başkan yardımcılarım başta olmak üzere, meclis üyelerime, kurum müdürlerime ve çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

'Çiçeklerle karşılandı'

47 gün sonra Belediye binasına gelen Başkan Şahiner, Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kurum müdürleri ve çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Burada bir konuşma yapan Başkan Şahiner, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Biz büyük bir aileyiz. Halka hizmet, Hakka hizmet düsturu ile Sungurlu'ya hizmet etmek için gecemizi, gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *