reklam
reklam
38,0103 %0.07
41,6241 %-0.17
3.667,17 % -1,17
78.731,99 %-4.686
AMASYA
00:00:00
İftar vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Galeriler GÜNDEM Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma

Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma

Vali Önder Bakan, Ramazan Bayramı sonrasında valilik personelinin geçmiş bayramını kutladı. Detaylar haberimizde...

Haberleri

Ramazan Bayramı'nın ardından mesaiye dönüşle birlikte, Amasya Valisi Önder Bakan, Amasya Valiliği’nde görev yapan kamu personelinin geçmiş bayramını kutladı. Valilik binasında gerçekleşen buluşmada, kurum çalışanlarıyla tek tek selamlaşan Vali Bakan, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren özel zamanlar olduğuna dikkat çekti.
 

Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma 1

“Bayramlar Sevgi ve Kardeşliğin Güçlendiği Günlerdir”

Bayram sonrası ilk mesai gününde Valilik birimlerini ziyaret eden Vali Önder Bakan, personelle samimi bir ortamda bir araya geldi. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Vali Bakan, şu ifadeleri kullandı:  
“Ramazan Bayramı’nın ardından yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletimizin kültürel dokusunu oluşturan, dostluğu, kardeşliği ve paylaşmayı hatırlatan özel zamanlardır. Görev başındaki tüm arkadaşlarımızın geçmiş Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

1 / 4
Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma 2

Kamu Hizmetlerinde Motivasyon Vurgusu

Vali Önder Bakan, kamu görevlerinin kutsal bir sorumluluk olduğunu hatırlatarak, bayram tatili sonrası hizmetlerin aksamadan aynı özveriyle sürdürüleceğine inandığını belirtti. Kurumlar arası koordinasyonun ve vatandaş memnuniyetinin artırılmasına yönelik çalışmaların önemine değinen Bakan, Amasya'nın daha yaşanabilir bir şehir olması için kamu personelinin özverili çalışmasının büyük değer taşıdığını ifade etti.
 

2 / 4
Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma 3

Tüm Kurumlara Ziyaretler Gerçekleştirildi

Vali Önder Bakan’ın bayram tebriği kapsamında, Amasya Valiliği’ne bağlı birimlerde görev yapan çalışanlarla kısa sohbetler gerçekleştirdiği ve kurum amirlerinden genel işleyiş hakkında bilgiler aldığı bildirildi. Ziyaretler sırasında çalışanların da memnuniyetlerini dile getirdiği görüldü.
 

3 / 4
Ramazan Bayramı Sonrası Amasya Valiliği’nde Bayramlaşma 4

Amasya’da Kamu Çalışanlarıyla Bayramlaşma Geleneği Sürüyor

Amasya Valiliği’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma buluşmaları, kamu kurumları arasındaki iş birliğini ve kurumsal motivasyonu artıran anlamlı bir ritüel olarak sürdürülüyor. Vali Önder Bakan’ın bu yaklaşımı, kurum çalışanları tarafından da takdirle karşılandı.
 

4 / 4
KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *