İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, yeni eğitim-öğretim yılında Amasya’da faaliyete geçmesi planlanan okul inşaatı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.
Yeni eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan 24 derslikli TOBB okulunda incelemelerde bulunan Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle eğitim alanında daha iyi noktalara gelmek için hep beraber çaba sarf ettiklerini belirterek "Türkiye Yüzyılı'nda öğrencilerimizi çağın ihtiyaç duyduğu insan profiline en yakın şekilde yetişmesini sağlayabilmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen’in incelemeleri sırasında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Bahçıvan ve firma yetkilileri de hazır bulundu.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *