reklam
reklam
38,1588 %0.3
43,6101 %1.61
3.959,33 % 2,26
85.034,05 %1.428
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Orta şiddetli yağmur
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi EĞİTİM Polis Haftası’nda Miniklerden Anlamlı Ziyaret

Polis Haftası’nda Miniklerden Anlamlı Ziyaret

Polis Haftası kapsamında Emniyet Müdürü Ayhan Saraç’ı ziyaret eden minik öğrenciler, kendi yazdıkları şiirlerle teşkilatın 180. yılını kutladı.

Haberleri

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla, Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ayşe-Kadir Kutlu Kızılay Anaokulu yöneticileri ve öğrencileri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret, Polis Haftası'nın anlam ve önemine uygun olarak sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Anaokulu öğrencileri, Emniyet Müdürü Ayhan Saraç’a sürpriz yaparak kendi yazdıkları polis temalı şiiri okudu. Minik öğrencilerin bu anlamlı gösterisi duygu dolu anlara sahne olurken, emniyet personelinin yüzünde de tebessüm oluşturdu.


Saraç’tan miniklere teşekkür
İl Emniyet Müdürü Ayhan Saraç, minik konuklarıyla yakından ilgilendi ve onlarla tek tek sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saraç, öğrencilerin bu anlamlı şiirleri ve samimi kutlamaları için teşekkür ederek, bu tür ziyaretlerin polis teşkilatı için moral kaynağı olduğunu belirtti.


Eğitim ve güvenlik el ele
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise bu tür ziyaretlerin çocukların sosyal gelişimine katkı sunduğunu, aynı zamanda güvenlik güçlerine duyulan saygı ve sevginin küçük yaşlarda kazandırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
Polis Haftası kapsamında gerçekleşen ziyaret, hem eğitim camiası hem de emniyet teşkilatı açısından örnek bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *