reklam
reklam
38,2552 %0.34
43,8333 %0.15
4.076,87 % 0,33
84.501,98 %-1.129
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Parçalı az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi EĞİTİM Özel Çocuklar 23 Nisan Gösterisi İle Gönülleri Fethetti

Özel Çocuklar 23 Nisan Gösterisi İle Gönülleri Fethetti

Haberleri

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sevinç Orhan Erzengin Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen kutlama programına katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat'ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşması ile devam etti. Kutlama programında öğrencilerle yakından ilgilenip onların bayram sevincini paylaşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat konuşmasında, “Aziz milletimizin iradesinin temsil edildiği yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılını aynı zamanda da dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir sevinç ve gurur içerisinde idrak ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Sevinç Orhan Erzengin Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin çeşitli gösterileri ile program sona erdi.
 

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *