Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
Ziyarette gazetemiz Kurucu ve Mali İşler Müdürü Bilal Güley ile görüşen Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt, kendisinin şahsında tüm basın emekçilerinin günlerini kutladığını söyledi.
Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt ziyarette yaptığı açıklamada, “Son çıkan Dezenformasyon yasasına ben sansür yasası diyorum. Bu yasanın yayma, yayılma ve sosyal medya ile alakalı değil, muhalefeti susturma olarak yapıldığına inanıyorum. Bugün de özellikle yanınızda olmak istedim. Her zaman yanınızdayız, hep beraber susmayacağız, sinmeyeceğiz, mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
Gazetemiz Kurucu ve Mali İşler Müdürü Bilal Güley ise Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek Değil Duruş: Merzifon’da Gençlik Hareketi Büyüyor!
#GÜNDEM / 24 Nisan 2025

AK Parti Amasya Merkez İlçe’den Gündem Dolu Toplantı!
#SİYASET / 24 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *