reklam
reklam
37,9876 %0
41,2629 %0.2
3.835,23 % 0,63
83.191,08 %1.86
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara

Aramızdan Ayrılanlar

462
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

DEVRİM BOLAT Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Merzifon Sanayi Esnaflarından Adem ve Sinan Bolat'ın abisi, İlçe sanayi esnaflarından Oto Elektrikçisi Devrim Bolat Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün saat 11.00'de Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevinden alınarak Cuma namazına müteakip Kayacık köyünde toprağa verilecektir. 

SEHER YİĞİT Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Uzunyazı köyünden gelme İbrahim Yiğit'in eşi, Tamer, Sevda Yiğit ve Nurten Sapan'ın annesi, Sıddık Yıldır'ın kardeşi, Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi çalışanı Zafer Nacak'ın halası Seher Yiğit Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün saat 11.00'de Uzunyazı köyünde kılınacak Cuma namazına müteakip köy mezarlığında toprağa verilecektir. 

ALİ EKBER SEVİNDİK Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Kayadüzü köyünden Halil ve Cevriye Sevindik'in oğlu, Sayime Sevindik'in eşi, Duygu, Ayten, Aslan Sevindik'in babası Ali Ekber Sevindik Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün Kayadüzü köyünde kılınacak Cuma namazına müteakip köy mezarlığında toprağa verilecektir. 

AHMET GÜRKAN Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. 

Gümüşhacıköy'e bağlı Yeni köyde ikamet edem, Hüseyin, Ahmet, Erdoğan, Habibe ve Zeynep Gürkan'ın babaları, İlçe esnaflarından Mehmet Gürkan'ın amcası Yeni köy muhtarı Selim Yavuz'un dayısı Ahmet Gürkan hakkın rahmetine kavuşmuştur. 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben yeni köyde toprağa verilecektir.

www.merzifonbilgigazetesi.com internet sitesi ailesi olarak merhumlara ve merhumeye rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *