Fenerbahçe, Bodrum FK'yı deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup etti.
Bodrum FK: Rüzgar, Üzeyir, Herelle, Ali, Cenk, Erkan, Brazao, Mohammed, Ege, Okita, Puşcaş.
Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Yusuf Akçiçek, Oğuz Aydın, Amrabat, Szymanski, Kostic, İrfan Can Kahveci, Talisca, En-Nesyri.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Bodrum FK maç önünde şöyle konuştu:
‘Maçtan önce benim çok iyi bir arkadaşım, maçtan sonra öyle olmaya devam edecek. Maçlar sırasında benim arkadaşım yoktur. Kendisi harika bir iş çıkartıyor. Benim için sürpriz olmadı. Kendisi çok tecrübeli, çok iyi bir teknik direktör. O yüzden benim için sürpriz olmadı.’
'Hazırlıklar bizim için zorluydu, farklı gruplar halinde çalıştık. Bright en son gelen isimdi, dün gece direkt Bodrum'a geldi. Ondan önce Faslı futbolcular geldi. Türk oyuncular, salı günü geldi. Bizim için hazırlık aşaması bu nedenlerden zordu.
Milli takıma gitmeyen oyuncuları da değerlendirebiliriz diye düşündük. Maçı kazanabilmek için bir puzzle yaratmamız gerekiyordu. Aynı zamanda kulübede de maçı kazanmak için oyuncularımız var.'
Bodrum FK - Fenerbahçe maçında ilk düdük çaldı!

GOL | SKRINIAR AFFETMEDİ!
Talisca'nın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında kafalardan seken topa en son Skriniar vurdu ve kaleci Rüzgar'ı mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
Fenerbahçe, hızlı paslarla bir anda Bodrum FK yarı alanına geçti. Talisca'nın pasında Mert Müldür sağ kanatta müsait pozisyonda topla buluştu. Ancak, ortasında isabeti bulamadı.
Amrabat'ın pasında Talisca, ceza sahası sağ çaprazından topu kontrol etti ve sert vurdu. Üstten auta çıktı.
Skriniar'ın uzun mesafeli topunu sağ kanatta kontrol eden Oğuz, kaleyi görüp şutunu attı. Top, üstten auta çıktı.
Bodrum'dan etkili atak; Puşcaş'ın kafa vuruşunda İrfan Can Eğribayat'a gole engel oldu.
Bodrum FK'da Puçcaş penaltıdan skoru 1-1'e getirdi.
Fenerbahçe'de En Nesyri soldan vuruşunu yaptı, savunmadan seken topu arka direkte iyi takip eden Oğuz Aydın, takımını 2-1 öne geçirdi.

Fenerbahçe'de sağdan gelen ortayı Bodrum FK kalecisi Rüzgar tokatladı. Ancak top, Szymanski'nin önünde kaldı ve Polonyalı yıldız topu boş ağlara gönderdi.
GOL | TALISCA FARKI 3'E ÇIKARDI!
Fenerbahçe'de Anderson Talisca, penaltı vuruşundan takımını 4-1 öne geçirdi.
Fenerbahçe, Bodrum FK karşısında devreye 4-1 önde girdi.
Bodrum FK - Fenerbahçe maçının ikinci yarısında ilk düdük çaldı!
Fenerbahçe'de sol kanatta Kostic ortasını yaptı, top kaleci Rüzgar'da kaldı.
Anderson Talisca, Szymanski'nin pasıyla ceza sahası yayından vurdu. Bodrum FK kalecisi Rüzgar, topu kontrol etti.
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'nin ceza sahasına yakın bir bölgesinden vuruşunda top, kalenin solundan auta çıktı.
Bodrum FK'nın hızlı atağında Okita, ceza sahasına girmeden vurdu. İrfan Can Eğribayat, soluna doğru uzandı ve topun kontrolünü sağladı.
Okita'nın sol çaprazdan sert vuruşunda bir kez daha İrfan Can gole izin vermedi.
Sağ kanattan Bardhi ortaladı, ceza sahası içinde Okita vurdu. Fenerbahçe savunması araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
Bodrum FK'da Seferi vuruşunu yaptı, top Fenerbahçe savunmasından sekip kornere gitti.
Soldna Maximin çalımlarla ceza sahasına girdi. Dzeko'ya yerden çıkardı. Boşnak golcü, gelişine vurdu, Rüzgar soluna uzandı ve topun sahibi oldu.
Fredy, ceza sahası içinde gelişine sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Skoru 2-4'e getirdi.
Fenerbahçe, Bodrum FK'yı deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup etti.