reklam
reklam
38,1941 %0.47
43,7206 %0.37
4.082,08 % 0,46
84.501,85 %-0.612
AMASYA
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET VATAN, MİLLET VE DEVLETİMİZE HAYIRLI OLSUN!

VATAN, MİLLET VE DEVLETİMİZE HAYIRLI OLSUN!

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt, kendilerinin içerisinde oldukları Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının belli olmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt yaptığı basın açıklamasında, 06 Mart tarihi itibariyle Türk siyaset hayatında nadir yaşanacak bir birliktelik ile şahsi ve parti menfaatlerinin ötelenip, memleket ve millet ihtiyaç ve sorunlarının öncelenerek oluşturulan Millet İttifakı’nın kendi içinden birini 13’ncü Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu belirlediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı adayının vatan, millet ve devlete hayırlı olmasını da dileyen Gelecek Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hacı Bekir Kurt, “Böylelikle Milliyetçi - halkçı, muhafazakar- devrimci, mukaddesatçı- çağdaş, Alevi- Sünni,  Kürt - Türk, laz- Çerkes ayrımı yapmadan, birlikte ve beraber Büyük Türkiye olma idealini benimsemiş, engin hoşgörü ve sevgi, kardeşlik, barış ve tahammül edebilme erdemi oluşturulmuştur.

Devletin yine kudret, kuvvet ve erk sahibi, yasama, yürütme ve yargının bağımsız, sosyal ve ekonominin güçlü, yaşam kalitesinin ve kültürün yine yeniden iyileştirilmesi için; devletin kurumsal kimliğinin inşa, devlet sınır ve güvenliğinin bekasının ita edile bilmesi için, akıl, mantık, tecrübe, adalet, liyakat, ehliyet ve ahlak ile ihtisas edilmesine ivedi ihtiyaç vardı. Bu kutsal gayeye yönelik olarak yaklaşık bir buçuk yıldır sarf edilen emek, zaman ve gayretin millet nezdinde gördüğü teveccüh de ortadadır. Bu hislere layık kadrolar ile altı siyasi parti liderinin feraset  ve basireti ile gerek demokrasi, bürokrasi, ekonomi, sosyal ve kültürel diriliş için birlik ve beraberlik ruhu ile büyük başarılara imza atılacağı muhakkaktır. Bu anlayışla devlet milleti ile helalleşecek, uzlaşı ve ortak akıl ile temsil, insan ve çözüm odaklı, sosyal ve hukuk ayarlarına geri dönecektir. Bir kesimin değil, herkesin devleti, hükümet değil devlet memurları, sadakat ve mülakat değil liyakat esaslı, milletin refah ve huzuru için siyaset yapacak, hakim anlayış yerine hadım anlayış ile muamele esas olacak” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *