Suluova Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği Mahalle Buluşmaları’na devam ediyor. Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşların, fikir, öneri ve talepleri dinleniyor.
Suluova Belediye Başkanı Rıfat Uzun, hemşehrilerinin taleplerini dinlemek için başlattığı Mahalle Buluşmaları’na Cumhuriyet Mahallesi’nde devam etti. “Mahalle Buluşmaları” kapsamında vatandaşla kucaklaşan Başkan Rıfat Uzun, ortak akılla fikirler üretmek amacıyla yaptığı toplantılar sayesinde mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit ediyor. Ziyarette vatandaşların dilek, şikayet ve önerilerini değerlendiren Başkan Rıfat Uzun, en kısa sürede sorunların çözümü ve verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını kaydetti.
Sorulan sorular ve talep edilen ihtiyaçlar karşısında birincil ağızdan cevap alan vatandaşların Mahalle Buluşmaları’na katılımı ise her geçen gün artıyor.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *