reklam
reklam
38,0849 %-0.12
43,5834 %-0.37
4.073,48 % -0,62
84.541,47 %1.063
AMASYA
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET Hökelek yeni görevine yarın başlıyor

Hökelek yeni görevine yarın başlıyor

Haberleri

Etlik Şehir Hastanesi’nde görev yapan Remzi Hökelek, Sağlık Bakanlığı’ndan ayrılarak Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

27 yıldır Sağlık Bakanlığı bünyesinde Merzifon Devlet Hastanesi, Ankara Yeni Mahalle Devlet Hastanesi ve son olarak da Etlik Şehir Hastanesi’nde görev yapan Remzi Hökelek, Bakanlıktan muvafakatını alarak yeni görev yeri olan Merzifon’a geldi.

Merzifon Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayacak olan Remzi Hökelek yaptığı açıklamada, “27 yıldır Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Kamu-Sen’de birbirinden değerli arkadaşlarla mesai yaptık. Çok güzel dostluklar yaşadık. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yarından itibaren Merzifon Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevime başlayacağım. Yine eskiden olduğu gibi Merzifon’a yani memleketime hizmet vereceğim. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bana bu fırsatı ve görevi layık gören kıymetli Belediye Başkanımız Alp Kargı’ya, yönetimine ve teşkilatına çok teşekkür ederim. Bu kutsal görevde Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *