reklam
reklam
38,1903 %0.56
43,6182 %0.35
4.085,55 % 0,54
84.547,02 %0.176
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET CİVEK VE YÖNETİMİ DEPREM BÖLGESİNDE

CİVEK VE YÖNETİMİ DEPREM BÖLGESİNDE

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ömer Civek ve ilçe yönetiminin de içinde yer aldığı heyet depremzedelerin acılarını paylaşmak için, Malatya İli Yeşilyurt İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki depremin ardından 10 ilde arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, depremzedelere destek kampanyaları da hız kemeden devam ediyor.

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Ömer Civek, Malatya İli Yeşilyurt İlçesinde depremzedeleri ziyaret ederek, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifa dileyerek tüm depremzedelere geçmiş olsun temennisinde bulunduklarını söyledi.

'Tek yürek olarak bu zor günleri devlet, millet el ele vererek üstesinden geleceklerini belirten Civek, "İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi devleti ve milletiyle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep beraber bu sorununda üstesinden geleceğiz İnşallah.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *