reklam
reklam
37,9697 %-0.05
41,0717 %-0.25
3.810,70 % 1,13
82.819,62 %0.238
AMASYA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Siyaset Caba: Korkunun Ecele Faydası Yok!

Caba: Korkunun Ecele Faydası Yok!

CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş’in CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı açıklamaya sert sözlerle karşılık verdi.

176
Gösterim
3 Dakika
Okunma Süresi

AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş’in geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan akabinde de tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığı açıklamaya Cumhuriyet Halk Partisi Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba’dan cevap geldi.
AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Emre Keleş’in açıklamasını hayretler içerisinde okuduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Hasan Caba, “AKP İlçe Başkanı Emre Keleş’in gerçekleri çarpıtarak yapmış olduğu açıklamayı hayretler içerisinde okuduk. Saatini 17:25'e ayarlayanlar ile ortaklık yapanların, asılsız ithamlar ve kumpaslar neticesinde ortaya atılan iddialara bel bağlamalarını da anlıyoruz. Halkımızdan artık bekledikleri desteği bulamayan, umdukları teveccühü göremeyen ve günden güne eriyen iktidar partisi, geçmiş yıllarda tecrübe ettiğimiz kumpas soruşturma ve yargılamalara dört elle sarılmakta; algı operasyonları ile halkımızdan destek göreceklerini ummaktadırlar” dedi.
Atılan çamurun İmamoğlu’nda tutmayacağını söyleyen CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba, “Ancak yaşadığımız bu süreç göstermektedir ki halkımız yaşananların ve planlanmış operasyonların arkasındaki gizli ellerin kimler olduğunun gayet farkındadır.
Attığınız bu çamur İmamoğlu'nda tutmaz; halkın menfaatlerini önceleyen ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile halkın en temel sorunlarına çözüm olan Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde tutmaz. Parti üyesi olmadığı halde ve de herhangi bir zorunluluk olmadığı halde 15 milyon vatandaşımızın Ekrem İmamoğlu'na destek oyu vermesi dahi atılan iftiraların, halkımızın vicdanlarına çarparak yerle bir olduğunu açıkça göstermiştir. Bizzat AKP üyelerinden dahi yapılan bu zulme sessiz kalmayan ve Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için gönüllü olarak önseçimimize iştirak eden iktidar partisi destekçilerinin olduğunu, sayın başkan Keleş de gayet iyi bilmektedir” dedi.
CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba açıklamasının devamında; “AKP kurucularının beyanına göre ve hepimizin malumu olduğu gibi "Ankara'yı parsel parsel satanların" kılına dahi dokunulmazken; kent lokantaları açan, kreşler kuran, halkımızın temel gıda ihtiyaçlarını karşılaması için yardımlarda bulunan belediye başkanlarının alıkonulmasındaki asıl amacın da AKP'nin seçimi kaybedeceğini anladığı için koltuklarını koruma gayreti olduğunu biliyoruz.
Ortada hırsızlık da yok, yolsuzluk da yok, açıklanamayacak bir durum da yok.
Ortada açıkça siyasi hesaplar var, kumpaslar var, gün be gün eriyen AKP'nin seçim kaybetme korkusu var.
Ama Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'nun dediği gibi:
Korkunun ecele faydası yok.
Öyle de yenileceksiniz! Böyle de yenileceksiniz!
Haklılığımıza, cesaretimize, tevazumuza, güler yüzümüze yenileceksiniz!
Bu karanlık sürecin sonunda da kazanan halkımız olacak, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak,
Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak! Her şey çok güzel olacak! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözü unutulmamalıdır ki “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir!” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Alperen Güley
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *