Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba ile birlikte Amasya’nın şirin ilçesi Hamamözü’nü ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında ilk olarak CHP Hamamözü İlçe Başkanı Sedat Bağ ve yönetimi ile bir araya gelen heyet, parti çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, yerel yönetimlere dair fikirler paylaşıldı, dayanışma ve iş birliği vurgusu yapıldı.
Başkan Alp Kargı, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “İlçe Başkanımız Hasan Caba ile birlikte CHP Hamamözü İlçe Başkanımız Sedat Bağ ve yönetimine ziyarette bulunduk. Kendileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Heyet daha sonra Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Caba ve CHP Hamamözü İlçe Başkanı Sedat Bağ da eşlik etti.
Hamamözü Belediye Başkanı Cihan Demir’e başarılar dileyen Başkan Alp Kargı, “Sayın Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyor, görevinde kolaylıklar diliyorum. Yerel yönetimlerde dayanışma ruhu, ilçelerimiz için büyük önem taşıyor.” dedi.

KAYNAK: Nedime Soku

Bulak Köyü'nde Geleceğe Nefes Oldular
#GÜNDEM / 29 Nisan 2025

Merzifon’dan 51 Kişilik Hac Kafilesi Yola Çıktı
#GÜNDEM / 29 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *