reklam
reklam
38,1667 %0.31
43,7009 %0.11
4.075,41 % 0,30
84.807,27 %0.878
AMASYA
00:00:00
Güneş vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi SİYASET 768 YATAK KAPASİTELİ ŞEHİR HASTANESİ’NİN İHALESİ 8 MAYIS DA YAPILACAK

768 YATAK KAPASİTELİ ŞEHİR HASTANESİ’NİN İHALESİ 8 MAYIS DA YAPILACAK

AK Parti Amasya Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Hasan Çilez, “2023, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır” dedi.

Amasya'ya yapılması planlanan 600 yataklı Amasya Devlet Hastanesi'nin 168 yatak kapasitesi artırılarak 768 Yataklı tam teşekküllü hastane olarak tasarlandığını belirten Hasan Çilez, Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 600 yataklı ve 120 bin m2 alana planlamış olan Amasya Devlet Hastanesin 2023 yılı Sağlık Bakanlığı yeni tasarım kriterleri ve yeni teknolojik gelişmeler doğrultusunda projenin 768 yatak 160 bin m2 kapalı alan olarak revize edildiğini ve yapım ihalesinin 8 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağını belirten Çilez, Hastanenin depreme karşı 370 adet sismik izalatör kullanılarak inşa edileceğini bildirdi. 

Uzun yıllardır hayallerini, hedeflerini 2023 menziline göre belirlemiş ve buna göre yol almış bir parti ve hükûmet olduklarını belirten Hasan Çilez, “Cumhuriyet’imizin 100. yılında ülkemizi ulaştırmak, milletimizi kavuşturmak istediğimiz hedeflere hamdolsun büyük ölçüde kavuştuk” diye konuştu.

Çilez, Türkiye’nin son 10 yıldır maruz kaldığı ağır saldırılar ve küresel krizlerin, bazı alanlarda gecikmeye yol açsa da kazanımlarının büyüklüğüne halel getirecek hususlar olmadığına işaret ederek, “2023, bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyasetimizin sembolüdür hem de yeni vizyonumuz Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcıdır. 14 Mayıs'da yaşanacak seçim önemli ve tarihî kılan da işte budur. Bizim hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçime büyük mücadeleyle, azimle, gayretle hazırlandık, girdik. Allah’a şükür her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık” değerlendirmesinde bulundu.

Hasan Çilez, 2023 seçimlerine bir yandan son dönemde dünyada yaşanan krizlerin ülkemize etkileriyle mücadele ederek girdik diğer yandan karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanlarıyla uğraşarak, beri yandan milletimize verdiğimiz sözleri yetiştirebilmenin tatlı telaşını yaşayarak, hepsinin ötesinde 20 yılda kurduğumuz demokrasi ve kalkınma altyapısının üzerinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu inşa etmenin heyecanıyla hazırlanıyoruz. Türkiye bugün hem dünyadaki gelişmelerin etkisiyle hem kendi serencamının tabii bir neticesi olarak öyle bir yol ayrımında ki böyle fırsatlar milletlerin önüne asırda bir gelir. Ardı ardında nükseden küresel krizlerin, dünyanın siyasi ve ekonomik ağırlık merkezlerinde köklü değişikliklerin başlamasına yol açtığını belirterek, geçmişte kendi krizleri içinde boğulan bir Türkiye olduğunu; bu defa Türkiye’nin, sahip olduğu güçlü eser ve hizmet altyapısı sayesinde küresel sarsıntıları kendi atılımlarının dayanağı hâline dönüştürebildiğini söyledi.

AK Parti Amasya Milletvekili ve 28. Dönem milletvekili adayı Hasan Çilez,  "Ataların, 'tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz' sözünde olduğu gibi, yılın her günü milletimizle hemhal olmayanın seçim günü diyecek sözü kalmaz. 2023 seçimlerinde Ak Parti olarak hem mecliste ezici çoğunlukla temsil edileceğiz hem de Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız." dedi.

Hasan Çilez, milletin gönlüne girmek için gece gündüz çalışmayı kendine yük veya zül görenlerin yanlış yerde, yanlış göreve talip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Biz, milletin kurduğu, bugüne de milletin getirdiği bir partiyiz. Gücümüzü de ilhamımızı da milletten alır, birikimimizi ve imkanlarımızı sadece millete hizmet için kullanırız. AK Parti'nin 22 yıldır girdiği her seçimden birinci çıkmasının gerisindeki hikmet işte budur" dedi.

"Biz, hep yüzü geleceğe dönük bir parti olduk. Bu şekilde de hareket etmeyi sürdüreceğiz" diyen Hasan Çilez, Çünkü millet AK Patiden hizmet bekliyor. AK Parti olarak önceliklerinin ülkenin güvenliği ve huzuru ile birlikte milletin her bir ferdinin iş, aş, sağlık, eğitim adalet gibi temel beklentilerine cevap verecek projeler geliştirmek ve bunları uygulamak olduğunu vurguladı.

Kimsenin inayetiyle değil, Allah’ın yardımıyla milletin desteğiyle mazlumların duasıyla çocukların ve gençlerin umutlarının aşkıyla ayağa kalktıklarını, bugünlere geldiklerini, yarınlara yürüdüklerini söyleyen Çilez, “Tek dertleri karınlarında gezen 40 tilkinin kuyruğunu birbirine dolaştırmamak olanların aksine biz gerektiğinde yedi düveli karşımıza alma pahasına ülkemize eser kazandırıyor, milletimize hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı./suna karakuzu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *