Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı Asena Birimi tarafından il Ocak binasında düzenlenen okul öncesi çocuk eğitimi projesi çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı Asena Birimi tarafından Amasya Ülkü Ocakları İl binasında düzenlenen okul öncesi çocuk eğitimi projesi çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgiyle karşılanırken minikler ise Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı ile tanışma fırsatı buldular. Yapılan eğitim projesi kapsamında çocuk oyunları, yüz boyama etkinliği, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın özenle hazırlamış olduğu Türk Büyükleri 3 hikaye kitaplarını okuyup dans ve boyama etkinliklerini gerçekleştirdiler.
Açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Rasim Alperen Akpınar; "Öncelikle Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tabiri ile "Mesutların uykusu çabuk gelir derler. Siz hem mesut olun, hem uyanık durun. Çünkü gelecek sizsiniz, sizler geleceksiniz."Evet geleceğimizin ve Türk vatanının yarınları kıymetli çocuklarımız ile bugün Ülkü Ocaklarımızda birlikte idik.
Özverili çalışmalarından dolayı Asenalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız değerli kardeşim Büşra Haşhaş'a çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.
Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Akpınar'dan sonra söz alan Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanlığı Asenalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Büşra Haşhaş
"Çocuklar unutmayınız ki; sizler Türk milletinin ve devletinin bekası, mutlu yarınlarımızın teminatısınız diyerek sözlerine devam etti.
Bu tür etkinliklerle hem eğitim ve öğretim hayatına hazırlamak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile gerçekleştirildiğini söyleyerek etkinliklerin sürekli olarak devam edeceğini belirtti.
Yolbaşcımız Sayın Ahmet Yıldırım Beyefendi'ye ve Projeyi gerçekleştirmemizi sağlayan Asenalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız M. Asena Yeşilyurt Hanımefendi'ye Teşekkürlerimi Sunuyorum." ifadelerini kullandı.