Resmiye Mehmet Karaöz İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan çeşme Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon İlçe Teşkilatı tarafından restore edildi.
MHP Merzifon İlçe Başkanı Hüseyin Saka ve Yönetim Kurulu üyeleri restore edilen çeşmeye ‘Şehitler Çeşmesi’ adını verirken, açılışını da dün gerçekleştirdiler.
Başkan Saka, açılışta yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi Merzifon Teşkilatı olarak Resmiye Mehmet Karaöz İlköğretim Okulunda bulunan ve İlçe Teşkilatımız tarafından restore edilen Şehitler Çeşmesi açılışını tüm dava arkadaşlarımız ve sevenlerimiz adına gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Okul Müdürümüz Sayın Hacı Ali Özden hocamız başta olmak üzere emeği geçen ve bizlere duası ile destek olan tüm ülküdaşlarıma ve halkımıza teşekkür ederiz” dedi.