reklam
reklam
38,2621 %0.13
43,9840 %-0.22
4.251,65 % 1,00
88.514,17 %1.421
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM ŞANS DEĞİL İŞ GÜVENLİĞİ HAYAT KURTARIR

ŞANS DEĞİL İŞ GÜVENLİĞİ HAYAT KURTARIR

Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kargı Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik  İş Güvenliği ve üretim ve standardizasyon eğitim tatbikatı Akkaya Orman işletme Şefliğinde gerçekleştirildi.

6919 Sayılı tamim doğrultusunda iç denetleme faaliyetleri kapsamında Akkaya Orman İşletme Şefliği 171 No'lu bölmede yapılan eğitim tatbikatı; Amasya Orman Bölge MüdürüHalil Oflu, Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, Kargı OİM Müdür V.  Ersin Fırat, teknik personeller, orman muhafaza memurları, danışman hizmet alımı mühendisleri  katılımıyla gerçekleştirildi.

Kargı Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik  İş Güvenliği ve üretim ve standardizasyon eğitim tatbikatı Akkaya Orman Işletme Şefliğinde gerçekleştirildi.

Üretim ve Standardizasyon tatbikatında; Hiçbir iş can güvenliğinden önemli değildir. Orman İçerisinde gerçekleştirilen tüm çalışmalarda öncelikle iş güvenliği tedbirlerini alarak koruyucu elbiselerin mutlaka kullanılması gerektiği ve alınan tedbirlerin hayat kurtardığına vurgu yapıldı.

Üretimle ilgili konularda ise; Damgada dikkat edilecek hususlar, standartlara uygunluk, kaliteli ve sınıf emval üretimi, ürün zayiatlarının en aza indirilmesi, , piyasanın istek ve talepleri de dikkate alınıp standardizasyona da dikkat edilerek kesilen ağaçtan en yüksek verimliliğin nasıl sağlanacağı uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitim tatbikatının sonunda konuşan Bölge Müdürü Halil Oflu; “Tüm çalışanların  iş güvenliği tedbirlerine uymalarını, üretim sahalarında görünür yerlere  gerekli uyarı levhalarının asılmasını ,gerekli önlem ve tedbirler alındıktan sonra  çalışmalara başlanılması konusunda uyarılarda bulunarak ‘’Şans değil iş güvenliği hayat kurtarır’’ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *