Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, AK Parti Amasya 8. Olağan İl Kongresi'nde AK Parti Amasya İl Başkanlığı'na seçilen Avukat Galip Uzun'a iade-i ziyarette bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'ye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kurt, Prof. Dr. Hakan Yalçın ile Genel Sekreter Osman Akbaş da eşlik etti.
Amasya Üniversitesi olarak şehrin kalkınmasını, tarihini, kültürünü, tarımını, turizmini daha da geliştirme gayretinde olan şehrin tüm dinamikleriyle birlikte çalıştıklarını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Amasya İl Başkanı Galip Uzun'a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
AK Parti Amasya İl Başkanı Av. Galip Uzun ise iyi dilekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi'ye teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ayrıca AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emre Altınörgü, Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Mesudiye Altun Gürlevik ve Amasya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Aşık ile de görüşerek görevlerinde başarılar diledi.

