Geçtiğimiz aylarda görevini Ekrem Toto’ya devreden AK Parti Amasya eski İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya Merzifon teşkilatına veda ziyaretinde bulundu.
Parti binasında gerçekleşen veda ziyaretinde AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları da yer aldı.
Veda ziyaretinde bir konuşma yapan eski AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya, “Merzifon İlçe Başkanımıza, İl Genel Meclis üyelerimize, teşkilatımızın tüm kademe yönetim kurulu üyelerine ve çok kıymetli Merzifonlu hemşerilerimize, görev süremiz boyunca gösterdikleri ilgileri ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Yasin Kuzucu ise, “Yaptığı hizmetler ve gösterdiği gayretler için başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.