reklam
reklam
38,1499 %0.05
43,7368 %-0.01
4.075,32 % -0,57
84.700,01 %1.763
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Kitap Fuarı 7. Kez Kapılarını Açtı

Kitap Fuarı 7. Kez Kapılarını Açtı

Haberleri

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı’nın açılış töreni kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Kapalı Fuar Alanı’nda gerçekleşen Kitap Fuarı’nın açılış törenine Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Mavi Vatan'ın geliştiricisi, Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezinin kurucusu emekli Tuğamiral Cihat Yaycı, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde Belediye Başkanı Alp Kargı, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Emekli Tuğamiral Cihat Yaycı ve Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesilirken, kitap severler de bu yıl 7’ncisi düzenlenen Merzifon Kitap Fuarı’nda yayınevleri, yazar, şair ve kitaplarla buluştular.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *