reklam
reklam
38,1588 %0.3
43,6101 %1.61
3.959,33 % 2,26
82.971,00 %3.032
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Yağmur ve kar
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Kaymakam Büşra Erdoğan, Hamamözü’nde Vatandaşla Birebir Görüştü

Kaymakam Büşra Erdoğan, Hamamözü’nde Vatandaşla Birebir Görüştü

Hamamözü’nde Kaymakam Erdoğan, vatandaşla yakın temas kurarak sorunları yerinde dinledi. Tüm detaylar haberimizde!

Hamamözü Kaymakamı Büşra Erdoğan, sosyal devlet anlayışı doğrultusunda vatandaşlarla birebir görüşmelerine devam ediyor. Kaymakam Erdoğan, son olarak Hamit Kaplan Mahallesi'nde ikamet eden Meliha Turan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Erdoğan’a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Davut Şahin ve İlçe Özel İdare Müdürü Oğuz Kiraz da eşlik etti.

Vatandaşla Birebir İletişim

Kaymakam Büşra Erdoğan, Meliha Turan ile yakından ilgilenerek, onun yaşam koşulları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında, Meliha Turan’ın taleplerini ve mevcut sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, vatandaşın talep ettiği çözüm yolları için gerekli adımların atılacağına dair güvence verdi. Kaymakam Erdoğan, “Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşmak, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaç duydukları desteği sağlamak” diyerek, devletin her zaman halkın yanında olduğunu vurguladı.

Sosyal Yardımlar ve Destekler

Ziyaret sırasında, Kaymakam Erdoğan, özellikle dezavantajlı durumda olan ailelerin, kamu desteklerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için daha fazla çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti. Hamamözü İlçesi’ndeki sosyal yardımlar ve diğer hizmetlerin artırılması gerektiğini ifade eden Kaymakam Erdoğan, özellikle yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların daha fazla desteklenmesi için yerel yönetimle birlikte çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Davut Şahin, Kaymakam Erdoğan’a ziyaret sırasında sosyal yardımların hızla ve yerinde dağıtılması için vakfın yürüttüğü çalışmaları aktardı. Ayrıca, ilçedeki yoksul ve dezavantajlı ailelere yönelik yapılan yardımlar hakkında bilgiler verildi.

İlçe Özel İdare Müdürü Oğuz Kiraz’dan Yerel Çalışmalar

İlçe Özel İdare Müdürü Oğuz Kiraz, ilçede devam eden altyapı çalışmalarına ilişkin Kaymakam Erdoğan’a bilgi verdi. Mahallelerdeki yol yapım çalışmaları, su temini ve diğer altyapı hizmetlerinin hızla devam ettiğini belirten Kiraz, yerel hizmetlerin her geçen gün daha kaliteli hale getirileceğini söyledi. 

Vatandaşların İhtiyaçlarına Duyarlı Yönetim

Kaymakam Büşra Erdoğan, vatandaşların tüm sorunlarına çözüm üretmek için sürekli sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti. Gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin, devlet ile vatandaş arasındaki bağları güçlendireceğine ve halkın sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesine yardımcı olacağına inandığını belirtti.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *