Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Amasya Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Kadınları Fotoğraf Sergisine katıldı.
Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Turan ile birlikte sergiyi gezen BaşkanAlp Kargı, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek kadınların hayatın her alanında hak ettikleri şartlarda yaşaması gerektiğini vurguladı.
Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Alp Kargı, “Bu anlamlı etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm kadınlarımızın hayatın içinde hak ettikleri en güzel koşullarda yaşamlarını sürdürmelerini temenni ediyorum.” dedi.
Başkan Kargı, kadınların toplumdaki rolünün önemine dikkat çekerek, onların daha eşit ve adil bir yaşam sürmesi için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti.
CHP Amasya İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe ayrıca CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ile Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, partililer ve davetliler katıldı.

KAYNAK: Nedime Soku

Cemal Enginyurt Amasya’da!
#SİYASET / 17 Nisan 2025

Amasya Baro Başkanı Subaşı’ndan Tokat Barosu’na Nezaket Ziyareti
#GENEL / 17 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *