Dün akşam saat 20.30 sıralarında Amasya’nın Göynücek ilçesine bağlı Karaşar Köyü’nde yıldırım düşmesi sonucu bir vatandaş yaralandı. S.B. isimli vatandaşın yaşadığı eve isabet eden yıldırım sonucunda hafif yaralanan vatandaş, Göynücek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralı vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amacıyla müşahede altında tutulduğu bildirildi. Olay sonrası bölge halkı kısa süreli panik yaşarken, herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici olarak değerlendirildi.
Göynücek Kaymakamı Osman Demirgül, yaşanan olayın ardından Göynücek Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tedavi gören S.B. adlı vatandaşı yalnız bırakmadı. Kaymakam Demirgül, vatandaşın istek ve taleplerini dinleyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bu tarz üzücü olayların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz. Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın hem maddi hem manevi olarak yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini bir kez daha ifade etmek isterim.” dedi.
Kaymakam Demirgül, hastanede görevli sağlık personelinden yaralının sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.

KAYNAK: Alperen Güley

Kaymakamlıkta Afet Değerlendirmesi: Hedef Hazırlıklı İlçe
#GÜNDEM / 27 Nisan 2025

Göynücek Kaymakamı Demirgül, Çaykışla Sakinleriyle Buluştu
#GÜNDEM / 26 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *