reklam
reklam
38,2636 %0.13
43,9542 %-0.29
4.271,81 % 1,48
88.454,96 %1.044
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM İNSAN ODAKLI YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

İNSAN ODAKLI YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya'da siyasetten uzak, insan odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sürekli esnafın ve halkın içinde olduklarını belirtti ve halkın derdiyle dertlenerek şehri yönettiklerini kaydetti.

Şehrin tüm ihtiyaçlarını tespit ederek planlama çalışmaları yaptıklarını söyleyen Başkan Mehmet Sarı, "Coğrafi olarak Türkiye'nin en önemli konumlarından birine sahip olan Amasya, çok güçlü bir şehir. Siyaset, yapmayacağız, şehri hep birlikte yöneteceğiz. Kimseyi geride bırakmadan planlama yapıyor, şehri şehirliyle birlikte planlıyoruz. Biliyoruz ki hepimizin aklı birimizin aklından daha üstündür." dedi.

“Kenti birlikte yönetmek kadar güzel bir şey yok” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Mehmet Sarı, Hep birlikte kentlilik, kente aidiyet, sahip çıkma bilincini geliştirecek ve Şehre dair siyaset üstü bir söylem birliğinin de oluştuğunu vurgulayan Başkan Mehmet Sarı, iş adamları ve bürokratlar başta olmak üzere şehir için dertlenen vatandaşlara seslendi. Sarı, "Amasya'nın kaynakları çok zengin, yapılacak çok işi var. Eğer benim bir fikrim, projem var, fonu da bütçesi de var diyorsanız hep beraber şehrimize ne katacağını hemen istişare edelim ve hızla hayata geçirip ekonomiyi hızlandıralım. Tek amacımız Amasya'ya ve insana hizmet. Önemli olan şehirdeki insanlarımızın huzuru ve mutluluğu" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *