Emek Sağlık İş Sendikası Amasya İl Başkanlığı'na Servet Kılıç Atandı
Emek Sağlık İş Sendikası Amasya İl Başkanlığı görevine atanan Kılıç, yaptığı açıklamada amaçlarının taş üstüne bir taş daha koymak olduğunu belirtti.
Kılıç şunları kaydetti: “Yılmadan usanmadan yorulmadan işçi kardeşlerimize sahip çıkarak sorunların üstesinden geleceğiz. Mertlik hırkasını sırtına giyip yolumuz erenler yoludur deyip Beraber bölüşüp Birlik beraber olmalıyız kimse küçük değildir. Ne diyoruz "La Galibe İnallah" Allah'tan başka galip yoktur. Mücadelemiz gece gün düz sürecek Sendikacının saati olmaz. Telefonlarımız daima açık olacak işçi arkadaşlarımız müsterih olsunlar bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Rabbim utandırmasın İnşallah. İfadelerini kullandı.
Servet Kılıç Kimdir; 1993 Suluova doğumlu olan Kılıç, Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 4857 sürekli işçi kadrosunda inşaat teknisyeni olarak çalışmaktadır.