reklam
reklam
37,9796 %0.02
41,2583 %0.2
3.836,28 % 0,65
83.180,80 %1.845
AMASYA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi Gündem Göynücek'te Birlik İftarı, Kaymakam Demirgül 'den anlamlı ziyaret

Göynücek'te Birlik İftarı, Kaymakam Demirgül 'den anlamlı ziyaret

Göynücek'te düzenlenen güvenlik iftarı ve gazi ile yapılan buluşmanın tüm detayları haberimizde...

33
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Göynücek Kaymakamı Osman Demirgül, İlçe Emniyet Amirliği’nde görev yapan emniyet personeli ve aileleriyle düzenlenen iftar sofrasında buluştu. Bu anlamlı etkinlik, Göynücek’te güvenlik güçlerinin fedakarca çalışmalarını ve toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaymakam Demirgül, düzenlenen iftar yemeğinde, görevlerinde gece gündüz demeden çalışan İlçe Emniyet Amirliği personeline samimi teşekkürlerini iletti. İftar sonrası gerçekleştirilen sohbetlerde, emniyet görevlileriyle bir araya gelen Demirgül, ilçede emniyet ve asayişin temin edilmesi, huzur ve güvenliğin sağlanması için gösterilen çabaları övgüyle karşıladığını belirtti.

Görevdeki personelin özverisi ve bağlılığının, halkın huzurunun sağlanmasında kritik rol oynadığına değinen Kaymakam, “Göynücek’te emniyet ve asayişin temininde gece gündüz demeden çalıştığınız için siz değerli güvenlik güçlerimize minnettarız” ifadelerini kullandı.

İlçe Emniyet Amirliği’nde gerçekleştirilen iftar sofrası, sadece meslektaşlar arası dayanışmayı pekiştirmekle kalmadı; aynı zamanda personel aileleriyle de samimi anların yaşanmasına vesile oldu. Kaymakam Demirgül, iftar sırasında emniyet personeliyle sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi ve onların kişisel yaşamlarına da gösterdikleri özeni takdir etti. Bu tür etkinliklerin, hem profesyonel hem de sosyal anlamda güvenlik güçleri arasında motivasyonu artırdığına dikkat çekildi.

İlçe Emniyet Amirliği’nde düzenlenen iftarın ardından, Kaymakam Demirgül, Gediksaray Köyü’nde ikamet eden Güneydoğu Gazisi Erdinç Külekcioğlu ve ailesini evinde ziyaret etti. Bu ziyaret, kaybedilenlerin hatırasını yaşatırken, gazilerle hal hatır sorma ve nazik misafirperverlikleri için teşekkür etme amacıyla gerçekleştirildi. Gazinin ve ailesinin evinde yapılan samimi görüşmede, Kaymakam Demirgül, gazinin ülkemizin güvenliği için vermiş olduğu hizmetlerin unutulmaması gerektiğini ve gazilerle kurulan iletişimin ne kadar değerli olduğunu vurguladı.

Göynücek’teki bu etkinlik, yerel yönetimin toplumla olan iletişiminin ve güvenlik güçlerinin ailelerine verilen değerin güzel bir örneği olarak dikkat çekti. Kaymakam Demirgül’ün iftar sofrası ve gazilerle yaptığı ziyaret, hem güvenlik hizmetlerinin önemini bir kez daha ortaya koydu hem de toplumsal dayanışmanın, devlet kurumlarının halkla iç içe çalışmasının ne denli kritik olduğunu gözler önüne serdi.
 

KAYNAK: Büşra Nur Ertilal
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *