Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Özyavuz, Karadeniz Bölge Başkanı Mahmut Somuncu ve Amasya Üniversitesi Baş Temsilcisi Emre Sirkeci ile üniversite temsilcileri ile birlikte Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye Genel Sekreter Osman Akbaş eşlik etti.
Görüşmede, üniversite bünyesinde görev yapan sendika üyelerinin sorunları ve talepleri ele alınırken yaklaşan toplu sözleşme süreci üzerine de istişarelerde bulunuldu.
Genel Başkan Baki Gülbaba, nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye teşekkür ederken Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Baki Gülbaba ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
Ziyaretin anısına, Genel Başkan Baki Gülbaba tarafından Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi’ye, 15 Temmuz Gazisi tarafından el emeğiyle hazırlanan Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

