Gümüşhacıköy İlçe Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Hakkari Şemdinli Derecik mevkiinde yürütülen “Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak 2 Operasyonu” sırasında terör örgütü unsurları ile çıkan çatışmada Şehit düşen Piyade Uzm. Çvş. Sercan Koç ve Görümlü köyü yol güvenliğini sağlamaya çalışırken teröristlerle çıkan çatışmada Şırnak Silopi'de şehit düşen Piyade Teğmen Ahmet Çıtak’ın ailesini ziyaret etti.
Ailelerle yakından ilgilenerek kendileriyle sohbet eden Kaymakam Altınöz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin, daima yanında olunacağını vurgulayarak başsağlığı dileklerini iletti.
Ziyaretlerde Kaymakam Altınöz ailelere çiçek takdim ederken, ayrıca ailelerin ihtiyaç ve taleplerinin tespit edilerek çözüme kavuşturulması için de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Bayram’a talimatlar verdi.