Eğitim-Bir-Sen Amasya Şubesi Başkanı Kerem Camcı, yaptığı basın açıklamasında, “Eğitim-Bir-Sen Amasya Şubesi’nin ve diğer şubelerin başarılı çalışmaları ile tüm ilçeler ve üniversitede yetkili sendika olarak bir ilke imza attı” dedi.
Eğitim Bir-Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı, 2.563 üye ile rekor sayıya ulaştıklarını ve tüm sendikaların üye sayılarının toplamından daha fazla üye sayınına ulaşarak bir kez daha yetkili sendika olduklarını belirterek; Bu senede gelenek bozulmadı. Eğitimde yetki emin ellerde” diyerek var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.
Camcı; “Eğitim-Bir-Sen’imizin bayrağını zirvede dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bu başarıda pay sâhibi olan herkese teşekkür ediyorum. 2 bin 563 üye sayısıyla Amasya'da bir kez daha yetkili sendika olmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece güvenle verilen yetkinin başarıyla sürdürülebileceği inancıyla yıl boyunca çalışmalarımız sürdürdük. Bu çalışmaların sonucunda da Amasya'da yetkili sendika olduk. Şehrimizde gelenek bu yıl da değişmedi. Tüm sendikaların üye sayısının toplamından daha fazla üye sayısına sahip olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Bu sonuç, sorumluluğumuzu arttırıyor. Bugünden itibaren daha fazla çalışarak eğitim çalışanlarımızın yasal haklarını korumak ve arttırmak için daha kararlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.” dedi.
Bundan sonra da eğitim çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının geliştirilmesi için emek ve özgürlük mücadelesi vermeye devam ederek, sorunun parçası değil, çözümün paydaşı olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz diyen Camcı; Türkiye geneli 429 bin 793 üyemizden aldığımız yetkiyle, yılmadan, rehavete kapılmadan, duruşumuzdan taviz vermeden hak ve emek mücadelesini var gücümüzle sürdüreceğiz.
Eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümünü sağlamak için daha fazla çaba harcamaya, üyelerimize verdiğimiz hizmetin niteliğini daha da artırmaya, emeğin hak ettiği değeri bulması için çalışma ve iş birliğimizi zenginleştirmeye, ülkemizin geçtiği kritik süreçlerdeki millî irade eksenli tavrımızı sürdürmeye, insanlığın hiçbir problemine sırtımızı dönmeden, mazlum ve mağdurlara el uzatmaya, yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.
Camcı; Eğitim-Bir-Sen güvenin ve başarının değişmeyen adresi olmuştur. Yeni ufuklardan yeni umutlara koşmaya devam ederken bir kez daha bu vesile ile bu güne kadar üye olmamış tüm eğitim çalışanlarını Eğitim Bir-Sen’e üye olmaya davet ederken, Yetkide istikrarımızı sağlayan tüm üyelerimize, işyeri temsilcilerimize, ilçe yönetimlerimize, şube yönetimlerimize; dünden bugüne emek veren tüm başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.