reklam
reklam
38,0861 %-0.12
43,5379 %-0.47
4.077,18 % -0,53
84.770,02 %0.787
AMASYA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Amasya
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GÜNDEM Amasya DSYB Yem Kırma ve Ezme Tesisi

Amasya DSYB Yem Kırma ve Ezme Tesisi

Haberleri

Merkezi Merzifon’da bulunan Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan, Yem Kırma ve Ezme Tesisi ile ilgili bilgi verdi.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Birlik Başkanı Güner Aslan, “Silaj Paketleme ve Tarım Makine Parkımızda bulunan yem ezme ve kırma ünitemizde saatte 5 ton kapasiteye ile Pinomatik pistonlu, 50 kg çuvallama kapasiteli ve 3 metre sürücülü bant sistemi kullanılmaktadır. Üreticilerimizin kendi işletmeleri için yem hazırlarken kullanabileceği Tritikale, Mısır, Arpa, Yulaf, Vitamin, Melas ve Çeşitli Yem Hammaddeleri ve Katkı Maddeleri tesisimizde hazır bulundurulmaktadır.
Amacımız, yetiştiricilerimizin elinde bulunan hammaddelerin yeme dönüştürülmesini sağlamak ve hayvanlarımızın beslenme maliyetlerini en aza indirmeye katkı vermektir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *