Merkezi Merzifon’da bulunan Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Makine Parkı personeli, 21. Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'na katıldı.
8-12 Ekim tarihleri arasında 21. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı, 200’den fazla ulusal ve uluslararası firmanın katılımıyla Bursa'da gerçekleştirildi.
TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar ile ilgili açıklamada bulunan Birlik Başkanı Güner Aslan, "Amasya DSYB Makine Parkı Personellerimiz, 8-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen 21. Bursa Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katılım sağlamıştır. Tarımda gelişen son teknolojileri takip etmek, ekipmanlarını kullandığımız firmaları ziyaret etmek ve önümüzdeki dönemlerde satın almayı planladığımız ekipmanları yerinde görmek amacıyla Bursa Tarım Fuarı ziyareti gerçekleştirilmiştir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Nedime Soku

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti
#GÜNDEM / 15 Şubat 2025

Başkan Tunç vatandaşları davet etti
#GÜNDEM / 15 Şubat 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *