Haber Merkezimiz Kurucu ve Mali İşler Müdürü aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi Amasya İl Temsilcisi Bilal Güley beraberinde Merzifon Huzurevi Müdürü Sedat Altınok, Kızılay Merzifon İlçe Koordinatörü İskender Doğru, Kızılay İlçe Temsilcisi Mehmet Ankara ile birlikte İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Amasya Özel İdare Personellerinden ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Merzifon Belediye Başkan Adayı olan Fatih Sütçü'de hazır bulundu.
Ziyarette il genelinde Özel İdare kanalıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de veren Genel Sekreter Erdin Acar, özellikle köylerde su ve yol konusunda büyük yatırımlar yapıldığını dile getirdi.
Köylerde içme suyu ve sulama suyu noktasında İl Özel İdaresi olarak büyük yatırımlara imza atıldığını ve bundan sonraki süreçte de bu yatırımların devam edeceğini söyleyen Genel Sekreter Erdin Acar, “Devletimiz tüm imkanlarıyla köylerimizin sorunlarını çözmeye, yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Özellikle içme suyu, sulama suyu ve asfalt yollar konusunda bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi büyük hizmetler yapıldı” dedi.
Bilal Güley ve beraberindekiler, misafirperverliğinden dolayı Genel Sekreter Erdin Acar’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *