Amasya Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan, 70. pancar alım kampanyasının 11 Eylül Pazartesi günü başlayacağını duyurdu.
Özarslan; “70. Kampanya dönemimizde 110 bin dekar pancar ekimi gerçekleşmiş olup 675 Bin ton pancar tesellümü kendi sahamız için 150 Bin ton pancar tesellümü dış saha için planlanmaktadır dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özarslan yaptığı açıklamada; “Fabrikamız, 70.Pancar Alım Kampanyası 11 Eylül 2023 Pazartesi Günü Saat 08:00 da başlayacaktır. Fabrikamız tüm revizyon çalışmalarını başarıyla tamamlamış olup kampanya döneminin sıkıntısız geçmesi için tüm tedbirleri yerine getirmiştir.
70. Kampanya dönemimizde 110 bin dekar pancar ekimi gerçekleşmiş olup 675 Bin ton pancar tesellümü kendi sahamız için 150 Bin ton pancar tesellümü dış saha için planlanmaktadır. Pancar hasadını kolaylaştırmak için 2 Adet 6 Sıralı Ropa Panther söküm makinesi 1 Adet Ropa Maus 5 yükleme makinesi fabrikamız bünyesine kazandırılmış olup çiftçilerimizin hizmetine sunulacaktır. Holmer 6 Sıralı 2 Adet hasat makinelerimizin de bakımları yapılmış olup hasada hazır hale getirilmiştir.
Bölgelerimizden verilen tesellüm programları dahilinde pancarlarımızı, temiz ve baş kesimi tesellümüne uygun bir şekilde hasat ederek teslim edilmesi hususuna dikkat edilmesini önemle rica ederiz
Fabrikamız resmi açılış töreni 15 Eylül 2023 Cuma Günü Saat 09:30’da yapılacak olup 70.Kampanya açılış törenimizde sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır. 70.Kampanyamızın şirketimize, çiftçilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.