Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Amasya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün iş birliği ile budama ve Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursu düzenlendi.
Son altı aylık dönemde budama kursunda 120, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursunda ise 188 kursiyere katılım sertifikaları verildi.
Kurslarla ilgili Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü şu bilgileri verdi, “İl Müdürlüğümüz ve Amasya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün iş birliği ile teknik personellerimizce kurslar düzenlenmektedir. Son altı aylık dönemde budama kursunda 120, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursunda ise 188 kursiyere katılım sertifikaları verildi. Budama kursunda İl Müdür Yardımcımız Murat GÜNEŞ eğitim verirken tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliğinde Şube Müdürümüz Selim BACANAK ve Mühendis Rıdvan DİKİCİ, kursiyerlere uygulamalı anlatım gerçekleştirmiştir. Önümüzdeki dönemlerde kurslarımız devam edecek olup başvurular için İl Müdürlüğümüz sosyal medya hesaplarından vatandaşlarımıza duyuru yapılacaktır.”