Vali Yılmaz Doruk, Amasya'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Ziraat Odası’na ziyarette bulunan Vali Yılmaz Doruk, Amasya genelindeki tarımsal faaliyetler ile çiftçilere yönelik sürdürülen çalışmalara ilişkin Oda Başkanı Mustafa Cebeci'den bilgiler aldı.
Ziyaretlerine Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile devam eden Vali Yılmaz Doruk, birliğin hayvansal üretimin arttırılmasına yönelik devam eden ıslah çalışmaları ile kırsal bölgelerde yapılan diğer faaliyetleri hakkında Başkan Güner Aslan'dan bilgiler aldı.
Son olarak Amasya Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Vali Yılmaz Doruk, Amasya'daki küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ve bu alanda üretimin arttırılmasına yönelik faaliyetler hakkında Başkan Adem Özkan'dan bilgiler aldı.