reklam
reklam
38,0153 %0.08
41,9367 %0.34
3.652,23 % -1,57
78.164,02 %-6.15
AMASYA
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi GENEL Çay bahçesinde kanlar içerisinde bulundu

Çay bahçesinde kanlar içerisinde bulundu

Bartın’da 25 yaşındaki İbrahim Tunç, çay bahçesinde kanlar içerisinde bulundu. Öldüğü belirlenen Tunç’un intihar ettiği tahmin ediliyor.

Haberleri

Bartın’da 25 yaşındaki İbrahim Tunç, çay bahçesinde kanlar içerisinde bulundu. Öldüğü belirlenen Tunç’un intihar ettiği tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre Bartın’ın Kemerköprü Mahallesi Halatçıyaması Sokak’ta bulunan bir çay bahçesini sabah saat 09:00 sıralarında açan işletmeci, banklardan birinde kanlar içerisinde bir şahıs buldu. Şahsın ihbarı üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemede şahsın kafasından silahla vurulduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Adının İbrahim Tunç olduğu belirlenen şahsın cenazesi, yapılan polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morgunda kaldırıldı. İstanbul Beylikdüzü’nde yaşadığı belirtilen Şahsın 7 Şubat 2025 tarihinde Bartın’a geldiği öğrenildi. Bartın’ın Ulus ilçesi kütüğüne kayıtlı olduğu belirtilen İbrahim Tunç’un daha önceden sabıkasının da bulunduğu kaydedildi.

Olay yerinde silah bulan ekiplerin yaptığı ilk tespitlerde, şahsın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

KAYNAK: İHA
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *