reklam
reklam
38,0209 %0.28
41,8444 %-0.46
3.719,34 % -2,04
83.644,00 %2.249
AMASYA
00:00:00
İftar vaktine kalan
Amasya
Hafif yağmur
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Merzifon Bilgi Gazetesi EĞİTİM "Yazımda Kardeşlik Var Kampı" başladı

"Yazımda Kardeşlik Var Kampı" başladı

Haberleri

Suluova İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" kampı Akşemsettin Camii’nde başladı.
Suluova İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, gençlerin temel İslami bilgilerinin artırılması ve kardeşlik ruhuyla sosyalleşmelerine imkan tanıyacak, esnek ders programlarıyla temel düzeyde bilgi, bilinç ve becerilerine de katkı sağlanması, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle öğrencilerde sevgi, saygı, sorumluluk, yardımseverlik ve diğerkamlık gibi değerlerin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen "Yazımda Kardeşlik Var" kampı Akşemsettin Camii’nde başladı.
Kampın açılış konuşmasını yapan Şube Müdürü Uğur Koncak, "Bu tür faaliyetlerde en büyük amacımız ve gayemiz ahlakımızı güzelleştirmek ve topluma faydalı bireyler kazandırmaktır" ifadelerini kullandı. Şube Müdürü Uğur Koncak sonrasında çocuklarla “Selamlama Adabı’’ konulu sohbet gerçekleştirdi.
Gençlik Koordinatörü Din Hizmetleri Uzmanı Enes Katmerlikaya, Müftülük Manevi Danışmanı Kerim Köse ve Gençlik Koordinatör Yardımcısı Yasin Tozlu riyasetinde gerçekleşen kampın 1. gününde çocuklar dini ve ahlaki bilgilerin yanında gerçekleştirilen kadim oyunlar ve futbol müsabakalarıyla eğlenceli vakit geçirdiler.

KAYNAK: Nedime Soku
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *