Merzifon Fen Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Gençlik Şöleni büyük ilgi gördü.
Okul bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Gençlik Şöleni’nin açılışı Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkan Vekili Hasan Koparan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erbil Terbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşad Aykaç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat ve Okul Müdürü Ergin Hökelek tarafından yapıldı.
Protokol üyeleri okul bahçesinde öğrenciler tarafından tasarlanan proje stantlarını gezerek, kendilerinden detaylı bilgiler aldılar.
Fen Lisesi öğrencilerinin tasarladıkları özellikle geri dönüşüm üzerine olan projeleri dikkatli bir şekilde inceleyen Kaymakam Ali Güldoğan, bu tür projelerin geliştirilerek hayata geçirilmesinin insanlık için büyük fayda sağlayacağını söyledi.
Kaymakam Güldoğan ve beraberindekiler daha sonra yine okul bahçesinde yer alan resim sergisini de gezerek sergideki eserler hakkında bilgiler aldılar.

KAYNAK: Nurettin Değirmenci

Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti
#GÜNDEM / 15 Şubat 2025

Başkan Tunç vatandaşları davet etti
#GÜNDEM / 15 Şubat 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *