Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen mezun buluşması-mezuniyet töreni ile 6 öğrenci mezun oldu.
Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi’nde 21. dönem mezunları ve mezun buluşması gerçekleştirildi. Geleneksel olarak düzenlenen mezun buluşması-mezuniyet töreni “pilav günü” etkinliği ve mezun belgesi takdimi ile bu yıl Amasya Şehit Ferhat Ünelli Bilim ve Sanat Merkezi’nden 6 öğrenci mezun oldu.
Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, ülkeye ve insanlığın gelişiminde önemli rol alacaklarına inandıkları öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Törene İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, kurum yönetici ve öğretmenleri, öğrenci ve veliler katıldı.

KAYNAK: Nedime Soku

Edirne'nin tarihi ve kültürel zenginlikleri gezildi
#GÜNDEM / 16 Şubat 2025

Çetin, Üreticilerle Bir Araya Geldi
#GÜNDEM / 16 Şubat 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *